Δίωξη κατά του επιχειρηματία που σκηνοθέτησε το θάνατό του

0

Οι ομοσπονδιακές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών άσκησαν δίωξη κατά του Αμερικανού επιχειρηματία, ο οποίος επιχείρησε να σκηνοθετήσει το θάνατό του για να γλιτώσει από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο 38χρονος Μάρκους Σρένκερ βρισκόταν στο στόχαστρο δικαστικής έρευνας με την κατηγορία ότι καταχράστηκε τα χρήματα των πελατών του, που του εμπιστεύθηκαν τις οικονομίες τους.

Ακόμα και οι φίλοι του είχαν εξαγριωθεί, αφού φαίνεται πως έπεσαν και οι ίδιοι θύματα απάτης, ενώ η σύζυγός του είχε κάνει αγωγή για διαζύγιο.

Ο σύμβουλος επενδύσεων κατηγορείται για το ψεύτικο σήμα κινδύνου που εξέπεμψε σε πύργο ελέγχου και για εσκεμμένη καταστροφή του μονοκινητήριου αεροπλάνου που είχε νοικιάσει στην κεντρική Αλαμπάμα.

Ο Σρένκερ εντοπίστηκε την Τρίτη από ομάδα διάσωσης στη Φλόριντα. Υποστήριξε ότι στα μέσα περίπου της διαδρομής έσπασε το μπροστινό τζάμι του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μην είναι σε θέση να χειριστεί το πηδάλιο.

Στην πραγματικότητα ο Αμερικανός επιχειρηματίας φόρεσε αλεξίπτωτο, πήδηξε από την πλαϊνή πόρτα και άφησε το μονοκινητήριο ακυβέρνητο.

Σχόλια