ΗΠΑ: 98χρονη κατηγορείται για τον φόνο 100χρονης

0

Η διαφωνία δύο ηλικιωμένων γυναικών που ζούσαν στον οίκο ευγηρίας Μπράντον Γουντς σχετικά με τους επισκέπτες στο δωμάτιό τους φαίνεται πως ήταν η αιτία για τη δολοφονία της μίας από την άλλη τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Ντάρμουθ.
Η 98χρονη Λάουρα Λάντκουιστ κατηγορείται από δικαστήριο της Μασαχουσέτης ότι σκότωσε την 100χρονη συγκάτοικό της, Ελίζαμπεθ Μπάροου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της με μια πλαστική σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον γιο της Μπάροου, Σκοτ, η Λάντκουιστ είχε παραπονεθεί στους υπεύθυνους του οίκου ευγηρίας για το πλήθος των επισκεπτών που δεχόταν η μητέρα του. «Τη μητέρα μου την αγαπούσαν όλοι κι εκείνη το ίδιο», πρόσθεσε ο Σκοτ Μπάροου, σημειώνοντας ότι είχε ζητήσει να διαχωριστούν οι δύο γυναίκες. Ωστόσο, η μητέρα του ήταν αντίθετη, γιατί είχε ζήσει για χρόνια με τον σύζυγό της στο συγκεκριμένο δωμάτιο.
Αν οι γιατροί κρίνουν ότι η Λάντκουιστ μπορεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο, θα είναι ένας από τους γηραιότερους κατηγορουμένους για ανθρωποκτονία στα αμερικανικά χρονικά.

Σχόλια