ΗΠΑ: Ίσως ο χειρότερος εργοδότης στον κόσμο

0

Γυναίκα διευθυντής γραφείου στο Σαλτ Λέικ Σίτι υποστηρίζει ότι το αφεντικό της την φλέρταρε ασταμάτητα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Δεν δίστασε μάλιστα να της υποδείξει και εβδομαδιαίο dress code, το οποίο σύμφωνα  με τους ισχυρισμούς της περιλάμβανε: “Δευτέρα μίνι φούστα, εσώρουχα δεν επιτρέπονται”, “Τετάρτη βρεγμένα T-Shirt” κοκ. Τελικά  την απέλυσε γιατί δεν  ακολούθησε τις σαφής οδηγίες του.

Η 11σελιδη καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέβαλε η Trudy Nycole Anderson περιγράφει και άλλες προσβλητικές, συμπεριφορές σεξουαλικού χαρακτήρα, οι οποίες της προκαλούσαν καθημερινά έντονο άγχος και πίεση.” Στην λεπτομερή περιγραφή των περιστατικών η κα Anderson αναφέρει ότι το αφεντικό της παρακολουθούσε πορνογραφία στο γραφείο και της έστελνε ηλεκτρονικά μηνύματα πορνογραφικού περιεχομένου.”

 Η Anderson υποστηρίζει ότι το αφεντικό της την απέλυσε το Φεβρουάριο  για να την εκδικηθεί επειδή απέρριψε τα “αιτήματα” του, ενώ αναφέρει ότι υποφέρει από έλκη και αϋπνίες, λόγω της πολυετούς παρενόχλησης που υπέστη. Επιδιώκει δε να αποζημιωθεί για τους μισθούς που έχασε και για ηθική βλάβη εξαιτίας της συναισθηματικής δυσφορίας που της προκάλεσε η συμπεριφορά του εργοδότη της.

 

Σχετικό έγγραφο

Σχόλια