ΗΠΑ: Δικαστήριο υποχρέωσε 62χρονο να κρατήσει πινακίδα που έγραφε «είμαι νταής»

0

“Εναλλακτική” καταδίκη για 62χρονο άνδρα ο οποίος διατάχθηκε από αμερικανικό δικαστήριο να κρατάει δημόσια πινακίδα με την επιγραφή ”Είμαι νταής”, ως τιμωρία για παρενόχληση γειτόνων του, οι οποίοι έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο Edmond Aviv, διατάχτηκε να κρατήσει δημόσια για 5 ώρες μια πινακίδα, ως μέρος της ποινής του για την παρενόχληση των γειτόνων του, ενώ έχει και τρεις προηγούμενες καταδίκες για τέτοιου είδους συμπεριφορά.

Η ποινή του Αviv όριζε την εμφάνισή του με μια πινακίδα για πέντε ώρες την Κυριακή σε πολυσύχναστη διασταύρωση σε προάστιο του Κλίβελαντ. Η πινακίδα έλεγε: “Είμαι bully, κοροϊδεύω παιδιά με ειδικές ανάγκες και δεν είμαι ανεκτικός σε άτομα που είναι διαφορετικά από εμένα”.

Ο Aviv είχε κατηγορηθεί για παρενόχληση της οικογένειας της Sandra Prugh, η οποία έχει δύο ενήλικα υιοθετημένα παιδιά με αναπηρίες και έναν παράλυτο γιο. Ο 62χρονος άνδρας είχε μηνύσει την οικογένεια για τη χρήση στεγνωτηρίου, χρησιμοποιούσε ανεμιστήρα για να ”στέλνει” αναθυμιάσεις κηροζίνης στο γειτονικό οίκημα και έριχνε μαλακτικό ρούχων στον κήπο τους.

Η S. Prugh ανέφερε στο δικαστήριο ότι η παρενόχληση από τον Αviv ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια, όταν άρχισε να την προσβάλει με διάφορους τρόπους δημόσια και να την εξυβρίζει.

Η Δικαστής, Gayle Williams-Byer, διέταξε επίσης τον Αviv να παραμείνει 15 ημέρες στη φυλακή ενώ του επιδίκασε περιοριστικούς όρους επτά (7) ετών και 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Επίσης, κρίθηκε απαραίτητο να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού καθώς και να του παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Σχόλια