ΗΠΑ: Μετά τη δολοφονία των γονιών του οργάνωσε πάρτι μεσω Facebook

0

Στον έφηβο ονόματι Τάιλερ Χάντλι, απαγγέλθηκαν κατηγορίες διπλής ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης. Σύμφωνα με την αστυνομία περιφέρειας της Φλόριντα, το συμβάν έλαβε χώρα το Σάββατο , ενώ ο Τάιλερ έχει ήδη προφυλακιστεί χωρίς τη δυνατότητα εγγυοδοσίας.   

Οι γονείς – Μπλέικ και Μέρι Τζο – πιθανολογείται ότι δέχθηκαν χτυπήματα με σφυρί στο κεφάλι και στο σώμα, κάποια στιγμή μετά την 1:15 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ ο γιος τους αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, δημοσίευσε πρόσκληση για πάρτι στο σπίτι του μέσω facebook.  
 
Περίπου 60 άτομα κατέφθασαν στο σπίτι του Τάιλερ για το πάρτι εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με τον υπεύθυνο τύπου της τοπικής αστυνομίας. Ο θόρυβος από την εκδήλωση των νεαρών οδήγησε κάποιον από τους γείτονες στον να καλέσει την αστυνομία, η οποία και κατέφθασε στο σημείο στην 1.30 ξημερώματα Κυριακής και κατέγραψε το συμβάν μετά τις απαραίτητες συστάσεις.


 
Η αστυνομία αποχώρησε για να επιστρέψει λίγο αργότερα, έπειτα από ανώνυμη πληροφορία που καταδείκνυε την πιθανότητα φόνου. Όταν η αστυνομία επέστρεψε στο σπίτι των Χάντλι στις 4.20 πμ, έπειτα από σύντομο έλεγχο ανακάλυψε τα πτώματα  καλυμμένα  με πετσέτες, βιβλία και διάφορα αντικείμενα, ενώ το όπλο του εγκλήματος ήταν πεσμενο ανάμεσα του 

Η αυτοψία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αλλά η αστυνομία εκτιμά ως αίτιο του θανάτου τα “τυφλά” και ιδιαίτερα βίαια χτυπήματα.

 

Με πληροφορίες απο Associated Press

Σχόλια