Καταδίκη στην μητέρα – δολοφόνο βρέφους σε φούρνο μικροκυμάτων

0

Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ντέιτον της πολιτείας του Οχάιο καταδίκασε την μητέρα, η οποία δολοφόνησε την ενός μηνός κόρη της βάζοντάς την σε φούρνο μικροκυμάτων.

Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία η 28χρονη Τσάινα Άρνολντ άκουσε σχεδόν ανέκφραστη την καταδικαστική απόφαση των ενόρκων.

Η εισαγγελική αρχή υποστήριξε ότι η Άρνολντ σκότωσε την κόρη της, Πάρις Τάλεϊ, το 2005 έπειτα από ένα καβγά με τον εραστή της.

Οι ένορκοι θα συνέλθουν εκ νέου αύριο για να αποφασίσουν εάν θα πρέπει να επιβληθεί η θανατική ποινή στην καταδικασθείσα.

Η Τσάινα Άρνολντ είχε τεθεί υπό κράτηση μετά το θάνατο του μωρού, τον Αύγουστο του 2005, ωστόσο ελλείψει στοιχείων αφέθηκε ελεύθερη.

Απαιτήθηκαν μήνες ερευνών για να μπορέσει να εκδώσει η εισαγγελία δεύτερο ένταλμα σύλληψης. Η ίδια δήλωνε δια του συνηγόρου της αθώα.

Η συγκρατούμενη της Άρνολντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη ομολόγησε το έγκλημά της λέγοντας ότι “έβαλε το μωρό στο φούρνο μικροκυμάτων και άνοιξε τον διακόπτη, διότι φοβόταν ότι ο εραστής της θα την εγκατέλειπε εάν μάθαινε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του”.