Δύο διευθυντικά στελέχη βιομηχανίας τροφίμων στην Κίνα καταδικάσθηκαν σε ποινές κάθειρξης 10 και 15 ετών, γιατί πρόσθεταν καρκινογόνες χρωστικές ουσίες στις σάλτσες που παρήγαγαν στην επιχείρησή τους.
Σύμφωνα με τις εφημερίδες στο Πεκίνο, το Δικαστήριο της Καντόνα καταδίκασε τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Τιάνγιανγκ, Ταν Γουέιτανγκ, καθώς και τον αναπληρωτή του, Φενγκ Γιονγκχούα γιατί στην επιχείρησή τους χρησιμοποιούσαν την απαγορευμένη στη βιομηχανία τροφίμων κόκκινη χρωστική ουσία Σουντάν 1 στην παραγωγή καυτερής σάλτσας, η οποία διατίθετο όχι μόνο στην Κίνα αλλά και στο εξωτερικό.