Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

0

Έρευνα σε βάρος του ιταλού Πρωθυπουργού, με την κατηγορία της υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων και κατάχρησης δικαιώματος αποφάσισε να διατάξει η Εισαγγελία του Μιλάνου.
Η νέα έρευνα που επαναφέρει τον Καβαλιέρε στη δίνη του κυκλώνα, έρχεται λίγα 24ωρα μετά την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ιταλία να καταρρίψει την αμφιλεγόμενη ασυλία που του είχε προσφερθεί νομοθετικά.
Ήδη σε βάρος του ιταλού μεγιστάνα και πολιτικού εκκρεμούν υποθέσεις διαφθοράς, ενώ το ενδιαφέρον του τύπου αλλά και των αρχών στη γειτονική χώρα επικεντρώνεται στην υπόθεση με πρωταγωνίστρια τη Μαροκινή Καρίμα, γνωστή και ως «Ρούμπι». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο καβαλιέρε φιλοξένησε στη βίλα του στο Αρκόρε την τότε ανήλικη ιερόδουλη Ρούμπι, ενώ στην προσπάθειά του να αποκρύψει το όλο γεγονός φέρεται να καταχράστηκε τον ρόλο του πρωθυπουργού, πιέζοντας τη Διεύθυνση Αστυνομίας του Μιλάνου να αφήσει ελεύθερη τη 17χρονη που είχε συλληφθεί για κλοπή και να αναθέσουν τη φροντίδα της στην περιφερειακή σύμβουλο του κόμματός του, Νικόλ Μινέτι.

Σχόλια