Ολλανδία: 25χρονη φέρεται ότι σκότωσε τέσσερα νεογέννητα παιδιά της

0

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ολλανδίας η είδηση σύμφωνα με την οποία, 25χρονη γυναίκα συνελήφθη από τις αρχές, επειδή φέρεται να σκότωσε τουλάχιστον τέσσερα από τα μωρά της που γεννήθηκαν από το 2002 έως το 2010.
Όπως έγινε γνωστό από τη γενική εισαγγελέα της πόλης Λέιβαρντεν, η γυναίκα, που κατάγεται από την πόλη Νάι Μπετ, συνελήφθη επειδή υπήρχαν υποψίες σε βάρος της για το θάνατο των τριών παιδιών της. Ειδικότερα, στη σοφίτα του σπιτιού, όπου διέμενε η 25χρονη μαζί με τους γονείς της, βρέθηκαν τέσσερις βαλίτσες, που περιείχαν τα λείψανα των μωρών, ενώ από την έρευνα που διεξάγεται “”θα διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου τους και θα απαντηθεί το ερώτημα εάν τα παιδιά γεννήθηκαν νεκρά””, σύμφωνα με την εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η τοπική δικαστική αστυνομία, οι αρχές ερεύνησαν την υπόθεση μετά από μια καταγγελία, που ανέφερε ότι η γυναίκα δεν είχε παιδιά, μολονότι είχε μείνει έγκυος πολλές φορές. Κατά την ανάκρισή της, η 25χρονη ισχυρίστηκε, αρχικά, ότι είχε δώσει τα μωρά για υιοθεσία, αλλά δεν είχε κανένα έγγραφο, που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της. Στη συνέχεια, όμως, παραδέχτηκε ότι γέννησε τρία μωρά και τα “”φύλαξε”” σε βαλίτσες.
Οι γονείς της, την ίδια ώρα, υποστηρίζουν ότι “”αγνοούσαν τις εγκυμοσύνες της κόρης τους””.

Σχόλια