Πατέρας ύποπτος για τη δολοφονία των παιδιών του

0

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη του Καναδά από τη δολοφονία δύο παιδιών και την απόπειρα αυτοκτονίας του πατέρα τους, γνωστού καρδιολόγου του Κεμπέκ, ο οποίος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ.
Ο καρδιολόγος Τουρκότ θεωρείται ο πιθανότερος ύποπτος για το θάνατο της τρίχρονης κόρης του Αν Σοφί Τουρκότ και του πεντάχρονου γιου του Ολιβιέ Τουρκότ. Η αστυνομία του δήμου έφτασε στο σπίτι το Σάββατο το πρωί όπου βρήκε τα δύο παιδιά νεκρά και τον πατέρα ημιθανή από υπερβολική δόση φαρμάκων ύστερα από ειδοποίηση της οικογένειας που τους περίμενε για πρωινό και δεν εμφανίστηκαν.
Ο αυτόχειρας μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο του Σεντ Ζερόμ, όπου διαπιστώθηκε ότι ανήκε στο προσωπικό του ως καρδιολόγος. Ο διευθυντής του νοσοκομείου ανέφερε πως ο Τουρκότ εργαζόταν ως καρδιολόγος και η γυναίκα ως γιατρός σε επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο επί 6 χρόνια, αλλά τελευταία το ζευγάρι είχε χωρίσει. Η μητέρα των παιδιών βρισκόταν σε ταξίδι για σκι έξω από το Κεμπέκ Σίτι.
Η αστυνομία θα διενεργήσει αυτοψία στα πτώματα των δύο παιδιών, ενώ αναμένει τον Τουρκότ να καλυτερεύσει για να δώσει κατάθεση. Η μητέρα των παιδιών ειδοποιήθηκε στον τόπο των διακοπών της για το τραγικό περιστατικό.

Σχόλια