Περισσότερες αποκαλύψεις στην υπόθεση Κομπ Μπριαντ

0

O δικαστής στην υπόθεση βιασμού για τον οποίο κατηγορείται ο διάσημος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Κομπ Μπριαντ, αποκάλυψε την Πέμπτη πως θα επιτρέψει τελικά να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, εμπιστευτικά έγγραφα τα οποία αφορούν το σεξουαλικό ιστορικό της μηνύτριας του Κομπ, τα οποία εκ παραδρομής είχαν διαρρεύσει στον τύπο.

Την Δευτέρα, ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου Στήβεν Μπριέγερ αρνήθηκε να απορρίψει την απόφαση του δικαστή του Κολοράντο, και αποφάσισε να δώσει χρόνο στον Πρόεδρο του δικαστηρίου να αποφασίσει πιο μέρος των εμπιστευτικών εγγράφων θα αποκαλυφθούν δημόσια στη δικαστική αίθουσα, και διέταξε τους δικηγόρους και των δύο πλευρών να καταθέσουν τα έγγραφα τους και τα στοιχεία τους – και μάλιστα ζήτησε αντίγραφα αυτών- σφραγισμένα.

Ο 25χρονος Λος Αντζελες Λέικερ, δήλωσε την αθωότητά του, και υποστήριξε πως συνήλθε σε συναινετική σεξουαλική πράξη με τη μηνύτριά του, στην περιοχή Βείλ, οπού και εργαζόταν η μηνύτρια.

Η απόφαση του προέδρου του Δικαστηρίου να αποκαλυφθούν τελικά δημοσίως εμπιστευτικά έγγραφα της μηνύτριας που αφορούν την σεξουαλική της ζωή, ήταν πλήγμα για τους συνηγόρους υπεράσπισής της, και όπως δήλωσε η εισαγγελέας Κρίστα Φλάνιγκαν, οι συνήγοροι της μηνύτριας ανέμεναν να προχωρήσει η η εκδίκαση της υπόθεσης του Μπριαντ εις βάρος του. Η δίκη αρχίζει τον επόμενο μήνα.

Σχόλια