Σε εξέλιξη η δίκη του Μάικλ Τζάκσον

0

Συνεχίζεται στην Αμερική η δίκη του τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης. Στους μάρτυρες περιλαμβάνονται αρκετά μέλη του προσωπικού του τραγουδιστή που εργάζονται στο ράντσο του στο Νέβερλαντ.

Όλοι τους κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου ότι δεν είδαν κάτι το ανάρμοστο να συμβαίνει στο ράντσο, ενώ αρνούνται τον ισχυρισμό των κατηγόρων ότι τόσο ο ανήλικος που κατηγορεί τον τραγουδιστή, όσο και η οικογένειά του κρατήθηκαν παρά τη θέλησή τους στο Νέβερλαντ, ώστε να υπερασπιστούν τον Τζάκσον σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει η παραδοχή ενός μάρτυρα υπεράσπισης, του Τζόσεφ Μάρκους, ο οποίος εργάζεται στο ράντσο. Ο Μάρκους αναγκάστηκε να παραδεχθεί, ύστερα από τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν, ότι είπε ψέματα στις αστυνομικές αρχές μετά τη σύλληψη του Τζάκσον το Νοέμβριο του 2003, για το ότι δεν είχε δει ποτέ παιδιά να κοιμούνται στην κρεβατοκάμαρα του κατηγορούμενου. Όπως ο ίδιος δήλωσε, έβλεπε σε τακτική βάση παιδιά να μοιράζονται το κρεβάτι του τραγουδιστή.

Σχόλια