Στη δημοσιότητα το ηλεκτρονικό πορτρέτο του δολοφόνου των Γάλλων φοιτητών

0

Ελεύθερος αφέθηκε από τη βρετανική αστυνομία ο 21χρονος φερόμενος ως ύποπτος για τη δολοφονία δύο Γάλλων φοιτητών, πριν από μια εβδομάδα, στο Λονδίνο.

Ο δολοφόνος είχε επιτεθεί με μαχαίρι στους δύο φοιτητές, μέσα στο διαμέρισμά τους στο νότιο Λονδίνο, το οποίο στη συνέχεια πυρπόλησε.

Εν τω μεταξύ, η Σκότλαντ Γιάρντ έδωσε στη δημοσιότητα το πορτρέτο, που έγινε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, του άνδρα, τον οποίο αντιλήφθηκαν πολλοί μάρτυρες να απομακρύνεται γρήγορα τη στιγμή της έκρηξης.

Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι ο ύποπτος είχε «λευκό δέρμα, ήταν 30 έως 40 ετών, μάλλον λεπτός, φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο κασκέτο του μπέιζ μπολ, μπλουτζίν και λευκά αθλητικά παπούτσια», διευκρινίζει η αστυνομία στην ανακοίνωση της.

Οι φοιτητές, Λοράν Μπονομό και Γκαμπριέλ Φερέζ, 23 ετών και οι δύο, βρέθηκαν δεμένοι και φιμωμένοι. Είχαν δεχτεί πάνω από 200 χτυπήματα με μαχαίρι.

Το διπλό φονικό έγινε στο διαμέρισμα του Μπονομό και η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι πρόκειται για την πιο «μανιώδη, βάναυση και φρικτή» διπλή δολοφονία που έχει αντιμετωπίσει έως σήμερα.

Σχόλια