Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι δικηγόροι του DSK

0

Την αισιοδοξία τους διατηρούν οι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος-Καν για την έκβαση της υπόθεσης που εκκρεμεί ενώπιον της Αμερικανικής δικαιοσύνης από το Μάϊο, καθώς σήμερα αναμένεται η συνάντηση του ο Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Σάιρους Βανς με την καμαριέρα του Sofitel, οπότε και ενδέχεται να αποσυρθούν όλες ή μέρος των κατηγοριών που του έχουν απαγγελθεί.

Ο Ο. Τέιλορ ένας από τους συνηγόρους του Ντομινίκ Στρος-Καν, δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Parisien «Είμαστε και οι δύο αισιόδοξοι. Ο πελάτης μας ελπίζει ότι θα γλυτώσει από τον εφιάλτη που ζει από τις 14 Μαΐου».

Σε ερώτηση σχετικά με την έκθεση των ιατρών, όπου γίνεται λόγος για βιασμό της νεαρής γυναίκας, ο Τέιλορ τονίζει πως «η έκθεση αυτή δεν αποδεικνύει πως η Νασιφάτου Ντιαλό τραυματίστηκε στην διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης» για την οποία κατηγορούν τον Στρος-Καν .

«Τα τραύματά της στο ώμο δεν έχουν διαγνωστεί ιατρικά και οι κοκκινίλες στα γεννητικά όργανα μπορεί να προήλθαν από σεξουαλική επαφή που είχε τις προηγούμενες ημέρες, από ερεθισμό ή μόλυνση», σημειώνει ο συνήγορος του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ.
 

Σχόλια