Τελική δικαστική νίκη της McCurry επί της McDonald

0

Με νικητή την μαλαισιανή αλυσίδα McCurry τελειώνει – όπως φαίνεται – η οκτάχρονη δικαστική διαμάχη με την πολυεθνική McDonalds μετά από απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου ότι η πρώτη μπορεί να κρατήσει το όνομά της.
Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Μαλαισίας απεφάνθη ότι η μαλαισιανή αλυσίδα εστιατορίων McCurry μπορεί να κρατήσει το “”πρόθεμα”” που χαρακτηρίζει και την πολυεθνική McDonalds.
Η McDonalds Corporation, η οποία διαθέτει 185 υποκαταστήματα στην Μαλαισία είχε καταθέσει έφεση κατά προηγούμενης απόφασης.
Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Αριφίν Ζακαρία διαβάζοντας την ετυμηγορία δήλωσε ότι η McDonalds δεν πέτυχε να δικαιολογήσει το αίτημά της για αλλαγή ονόματος της μαλαισιανής εταιρείας. “”Δυστυχώς θα πρέπει να απορρίψουμε το αίτημα”” συμπλήρωσε.
Η McCurry ( ή αλλιώς””Malaysian Chicken Curry””) σερβίρει γεύματα τοπικής κουζίνας με έμφαση στο κάρι, με το οποίο μαγειρεύει ψάρι και κοτόπουλο.
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δήλωσε στο Reuters απόλυτα ικανοποιημένος. “”Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η δικαστική διαμάχη τελείωσε και τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στα επιχειρηματικά μας σχέδια”.

Σχόλια