spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔιεθνήΤετραετή φυλάκιση σε Αυστραλό που έκαψε το σπίτι του

Τετραετή φυλάκιση σε Αυστραλό που έκαψε το σπίτι του

spot_img
spot_img
spot_img

Σε τετραετή φυλάκιση καταδικάσθηκε Αυστραλός, ο οποίος πυρπόλησε την κατοικία του στη Μελβούρνη επειδή η σύζυγός του είχε αργήσει να του μαγειρέψει δείπνο.

Στο δικαστήριο αποδείχθηκε πως ο 54χρονος Ρατζάχ Θαϊβενεράεας γνώριζε πως η σύζυγός του και οι κόρες του βρίσκονταν στο εσωτερικό της κατοικίας του όταν έχυνε πετρέλαιο στην σκάλα και άναβε φωτιά.

Οι γυναίκες ξέφυγαν από τις φλόγες με ελαφρά εγκαύματα, ενώ η κατοικία καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό.

Ο δικαστής Τζον Νίξον έκρινε πως ο Θαϊβενεράεας ναι μεν ήταν έξαλλος τη στιγμή της πράξης του, αλλά δεν έπασχε από κάποια ψυχική διαταραχή.

«Ήταν μία απαράδεκτη, ανόητη, καταστροφική και επικίνδυνα εγκληματική πράξη από μέρους σας», τόνισε ο δικαστής.

spot_img

Lawjobs