Χρόνια Πολλά ! Ημέρα αγάπης των Δικηγόρων

0

 

Οι δικηγόροι παγκοσμίως, αλλά πολύ περισσότερο στην χώρα μας, χρήζουν επαίνων και εκδηλώσεων αγάπης και αποδοχής. Σε αυτό το πνεύμα o κ. Nader Anise ειδικός νομικού μάρκετινγκ ξεκίνησε να γιορτάζει την “Ημέρα Αγάπης του Δικηγόρου” ή αλλιώς “Love your Lawyer Day” από το 2001.

O κ. Nader Anise εξηγεί πως ο εορτασμός της ημέρας λαμβάνει χώρα κάθε πρώτη Παρασκευή του Νοεμβρίου και έχει ως στόχο τη μετάδοση ενός κύματος θετικής ενέργειας προς τους Δικηγόρους, ανά την υφήλιο. “Κάλεσε το Δικηγόρο σου και ευχήσου του” ή “Πες του ευχαριστώ. έκανες σπουδαία δουλειά” ή “ακόμα στείλετε στον δικηγόρο σας λουλούδια ή μια κάρτα” αναφέρει ο κ. Anise, σε  σχετικό δελτίο τύπου.

Παράλληλα, Δικηγόροι μέλη του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου (ABA), ενέκριναν ψήφισμα [PDF] με το οποίο ζητούν την αναγνώριση της ημέρας ως μια έκφραση εορτασμού και ευγνωμοσύνης προς τους δικηγόρους. Το ψήφισμα καλεί παράλληλα τους δικηγόρους να γιορτάσουν την ημέρα “παρέχοντας αφιλοκερδώς νομικές υπηρεσίες και υποστηρίζοντας φιλανθρωπικούς σκοπούς που προάγουν την απονομή της δικαιοσύνης.”
 

Σχόλια