Ζευγάρι Αμερικανών ενάγει τον εκμισθωτή του επειδή το σπίτι έχει φαντάσματα !

0

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι Josue Chinchilla και Michele Callan από το Νιου Τζέρσει, οι οποίο έφυγαν από το νέο τους σπίτι μόλις μία εβδομάδα μετά την μετακόμιση,  αν και είχαν προκαταβάλλει το μίσθωμα του πρώτου μήνα καθώς και την προβλεπόμενη εγγύηση. 

Λίγο μετά την μετακόμιση στο νέο τους σπίτι, το ζευγάρι και οι δύο κόρες του, άρχισαν να αντιλαμβάνονται περίεργους θορύβους και ανεξήγητα γεγονότα που συνέβαιναν στο χώρους του συγκεκριμένου ακινήτου. Για παράδειγμα, πόρτες ανοιγόκλειναν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και το βράδυ ακούγονταν ψίθυροι και βαδίσματα στις σκάλες χωρίς την εμφανή παρουσία κάποιου ανθρώπου. Η οικογένεια προσέλαβε ακόμη και ειδική ομάδα για την έρευνα του σπιτιού, η οποία αποφάνθηκε ότι υπάρχει κάποιο φάντασμα που το στοιχειώνει.

Μετά την εγκατάλειψη της νέας τους οικίας οι Chincilla και Callan άσκησαν αγωγή κατά του εκμισθωτή τους Dr. Richard Lopez, διεκδικώντας την προκαταβολή ενοικίου και την εγγύηση που είχε δοθεί βάσει του συμφωνητικού μίσθωσης. Ο εκμισθωτής εκνευρισμένος άσκησε ανταγωγή εναντίον του ζευγαριού λόγω της πρόωρης καταγγελίας της μίσθωσης. Ο Lopez ισχυρίστηκε ότι νοικιάζει το συγκεκριμένο σπίτι πάνω από μία δεκαετία χωρίς κανείς ποτέ να του έχει παραπονεθεί για φαντάσματα ή οτιδήποτε άλλο, ενώ επεσήμανε ότι το ζευγάρι μάλλον δυσκολευόταν να αντεπεξέλθει στο ενοίκιο και βρήκε μία αφορμή για να καταγγείλει τη σύμβαση.

Σχόλια