700.000 οι χρήστες με πρόσβαση σε παιδική πορνογραφία

0

Ο Συνασπισμός των Φιλανθρωπικών Οργανώσεων για τα Παιδιά και την Ασφάλεια στο ίντερνετ ανακοίνωσε ότι εξακολουθούν να είναι χιλιάδες οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία παρά τις δεσμεύσεις της βρετανικής κυβέρνησης να λάβει μέτρα.
Ο Συνασπισμός των Φιλανθρωπικών Οργανώσεων ανακοίνωσε ότι ανησυχεί για το γεγονός ότι κάποιοι πάροχοι διαδικτυακών υπηρεσιών εξακολουθούν να δίνουν άδεια σε τέτοιες ιστοσελίδες.
Το 2006, το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι θα θεσπιζόταν ένας μηχανισμός ο οποίος θα απαγόρευε την πρόσβαση σε εικόνες παιδικής πορνογραφίας μέχρι το τέλος του 2007.
Τον περασμένο Ιούνιο, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το 95% των χρηστών του διαδικτύου καλύπτονταν από τη νέα πολιτική, αλλά στις αρχές του μήνα ο υπουργός Εσωτερικών Άλαν Κάμπελ δήλωσε στο κοινοβούλιο ότι δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για το εναπομείναν 5%.
Γεγονός που σημαίνει ότι πάνω από 700.000 χρήστες εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε παράνομες ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία.

Σχόλια