Αγωγή της Zynga κατά της εφαρμογής “Bang with Friends”

0

Αγωγή κατά της εφαρμογής κοινωνικών δικτύων “Bang with Friends” κατέθεσε η εταιρεία ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών Zynga, για προσβολή διακριτικού γνωρίσματος και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το “Bang with Friends” είναι μια εφαρμογή γνωριμιών που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να εκδηλώνουν ερωτικό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον και να έρχονται σε άμεση επαφή.

Η Zynga, δημιουργός των παιχνιδιών κοινωνικής δικτύωσης “Words with Friends” και “Chess with Friends”, άσκησε αγωγή κατά της Bang with Friends Inc., για τη χρήση της φράσης “with friends”, κατηγορώντας την ότι σκοπίμως και συνειδητά χρησιμοποίησε το εν λόγω λεκτικό, έχοντας πλήρη γνώση, ότι είναι συνδεδεμένο με τα παιχνίδια της Zynga.

Η Bang with Friends Inc. από πλευράς της δήλωσε, ότι σέβεται πλήρως τη νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία και ανακοίνωσε, ότι αναμένει να της επιδοθούν τα επίσημα δικόγραφα, προκειμένου να μελετήσει διεξοδικά το ζήτημα και να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της.
 

Σχόλια