Απειλή για μαζική έξοδο από το MySpace

0

Επικεφαλής δισκογραφικής εταιρείας προειδοποιεί ότι επίκειται μαζική έξοδος μουσικών καλλιτεχνών από το δικτυακό τόπο MySpace σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μια νέα υπηρεσία αποθήκευσης μουσικής από το διαδίκτυο.

Οι ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες ασκούν δριμεία κριτική στο MySpace μετά την κατάρρευση συμφωνίας για να μπορούν οι καλλιτέχνες τους να παρουσιάζουν τη δουλειά τους στον εν λόγω δικτυακό τόπο.

“Τελευταία το MySpace έχει αρχίσει να κάνει νερά και πολλοί καλλιτέχνες έχουν αρχίσει να στρέφονται προς το Facebook”, δήλωσε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας Tommy Boy Records, Τομ Σίλβερμαν.

Σε ανακοίνωσή του το MySpace εμμένει ότι παραμένει “αφοσιωμένο” στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή.

Ο δικτυακός τόπος ένωσε τις δυνάμεις του με τέσσερις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες για την παρουσίαση των καλλιτεχνών τους. Οι ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η επιτυχία του MySpace οφείλεται στην παρουσίαση νέων και ανεξάρτητων καλλιτεχνών.

“Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι ένας καλός δικηγόρος διαζυγίων”, τόνισε ο Τομ Σίλβερμαν στην εφημερίδας “Λος Άντζελες Τάιμς”.

Σχόλια