Απολογία μέσω Facebook ή φυλάκιση 60 ημερών

0

Μία ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook σχετικά με το διαζύγιό του και την επιμέλεια του παιδιού του, ήταν αρκετή για τον Mark Byron ώστε να οδηγηθεί στα δικαστήρια και στην απόφαση που τον υποχρέωσε είτε να απολογείται για 30 ημέρες στη σελίδα του, είτε να οδηγηθεί στη φυλακή για 60 ημέρες.

Αιτία για την απόφαση του δικαστηρίου ήταν τα αρνητικά σχόλια που ανήρτησε ο Byron σχετικά με την πρώην σύζυγό του, με αντικείμενο την επιμέλεια του γιου του. «Αν είσαι μία κακιά εκδικητική γυναίκα και θες να καταστρέψεις τη ζωή του συζύγου σου και να απομακρύνεις τον γιο σου από τον πατέρα του, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πεις ότι φοβάσαι», έγραψε ο Μπάιρον στο Facebook, αναφερόμενος σε ένα από τα επιχειρήματα της συζύγου του σχετικά με το διαζύγιό τους.

Ο αμερικανός έχοντας ρυθμίσει σχετικά τη σελίδα του, πίστευε ότι η ανάρτηση θα παρέμενε ιδιωτική. Ωστόσο, η πρώην σύζυγος ενημερώθηκε σχετικά με την ανάρτηση και το αρνητικό σχόλιο και κατέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας να κατηγορηθεί για ασέβεια προς το δικαστήριο το οποίο και τελικά τη δικαίωσε.
 

Σχόλια