Δικαστής προς… πώληση μέσω του του eBay

0

Τη δυσαρέσκεια του Δικαστή στο Μανχάταν, Τζέραλντ Κλάιν, προκάλεσε αγγελία στην ιστοσελίδα δημοπρασιών του eBay που τον εμφάνιζε προς πώληση! Η αγγελία είχε τοποθετηθεί από την Τζάνετ Σόνμπεργκ, διάδικο σε υπόθεση έξωσης που εκδικάστηκε από τον Κλάιν.

Η αγγελία επέκρινε το Κλάιν για τον τρόπο που απονέμει δικαιοσύνη και περιείχε φωτογραφία του από το δικαστήριο. Ο ίδιος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σημειώνοντας ότι το eBay όφειλε να έχει ερευνήσει το περιεχόμενο της αγγελίας προτού δημοσιευθεί στο διαδίκτυο. Εκπρόσωπος του eBay τόνισε ότι η εταιρία αδυνατεί να ελέγξει όλες τις αγγελίες πριν αυτές εμφανιστούν στο web site, αφού καθημερινά προστίθενται 3.6 εκατ. νέες καταχωρήσεις. Ωστόσο, μόλις η εταιρία έλαβε γνώση της σχετικής δημοσίευσης, την αφαίρεσε επειδή, όπως ανακοίνωσε, είχε παραπλανητική περιγραφή και έκανε χρήση της φωτογραφίας και του ονόματος του δικαστή χωρίς την έγκρισή του.

Η Σόνμπεργκ πάντως δήλωσε ότι δημοσίευσε την αγγελία για αστείο, παρά το γεγονός ότι μέσα σε τέσσερις ημέρες υπήρξαν 21 προσφορές για την… αγορά του δικαστή εκ των οποίων η μεγαλύτερη ήταν 127.50 δολάρια.

Σχόλια