Επίθεση σε ιστοσελίδα αντι-ισλαμιστών

0

Να είναι σε επαγρύπνηση καλεί τα μέλη της αντι-ισλαμιστική οργάνωση, που ανακοίνωσε ότι η ιστοσελίδα της έχει δεχθεί επίθεση από χάκερς με αποτέλεσμα τη διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων στο διαδίκτυο. Πρόκειται για την οργάνωση Αγγλική Λίγκα Άμυνας, ενώ η διαρροές αφορούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα ονόματα και τις διευθύνσεις εκατοντάδων μελών της, που τώρα φοβούνται πιθανά αντίποινα.
“Εκείνοι, των οποίων τα στοιχεία διέρρευσαν, θα πρέπει να παραμείνουν ιδιαίτερα προσεκτικοί αναφορικά με το σπίτι και την προσωπική τους ασφάλεια”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
Η διαρροή με την ταυτόχρονη επίθεση από χάκερς στην ιστοσελίδα άρχισε το προηγούμενο σαββατοκύριακο με τους επιτιθέμενους να κηρύσσουν ότι είναι μέλη μιας οργάνωσης με την ονομασία “Μονάδα Μουτζαχεντίν Χάκερς”.
Η οργάνωση Αγγλική Λίγκα Άμυνας είναι αρκετά γνωστή στη Βρετανία καθώς συχνά διοργανώνει διαδηλώσεις κατά αυτού που αποκαλεί “προσπάθεια εξισλαμισμού της χώρας” και παρά το γεγονός ότι διαχωρίζει τη θέση της από ρατσιστικές ομάδες και αντι-μουσουλμανικές πολιτικές, πολύ συχνά επισημαίνονται τοποθετήσεις της που παραπέμπουν σε ισλαμο-φοβία.

Σχόλια