Για κακούργημα διώκεται ο υπάλληλος του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ

0

Η εισαγγελία Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του 44χρονου υπαλλήλου στο γραφείο Tύπου της ΓΣΕΕ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, που συνελήφθη να διακινεί πορνογραφικό υλικό μέσω του Διαδικτύου. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ αφορούν τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και της μαστροπείας κατ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ότι είχε δημιουργήσει ιστοσελίδα συνδρομητών, αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως μέσω αυτής κλείνονταν ερωτικά ραντεβού. Την υπόθεση θα διερευνήσει τακτικός ανακριτής, ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί ο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη η ΓΣΕΕ έπειτα από συνεδρίαση κατήγγειλε τη σχέση εργασίας του ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και με ανακοίνωσή της «καταδίκασε ομόφωνα τις αθλιότητες που φέρεται να διέπραξε ο από 20ετίας υπάλληλος του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, δημοσιογράφος ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα του στο Internet, έξω από τον εργασιακό χώρο της ΓΣΕΕ».

Σχόλια