Για συμβιβασμό των Apple και Samsung πιέζει το δικαστήριο

0

Το ενδεχόμενο του συμβιβασμού έθεσε για άλλη μία φορά υπόψη των Samsung και Apple η δικαστής Lucy Koh, που χειρίζεται την διαφορά δικαιωμάτων βιομηχανικής ιδιοκτησίας των δύο εταιρειών σχετικά με τεχνολογία κινητών τηλεφώνων.

Η Koh επέμεινε να γίνει τουλάχιστον μία τηλεφωνική συζήτηση των επικεφαλής των δύο εταιρειών πριν ξεκινήσει η διαδικασία ενώπιον των ενόρκων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συνέχεια της δίκης ίσως αποδειχθεί επιζήμια και για τις δύο εταιρείες. «Θα ζητήσω για άλλη μια φορά να υπάρξει τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των εκτελεστικών διευθυντών κάθε πλευράς. Διαβλέπω κινδύνους και για τις δύο πλευρές», είπε συγκεκριμένα η Koh στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Σε προηγούμενη φάση της δίκης η ίδια δικαστής είχε δώσει εντολή για μία προσωπική συνάντηση των εκτελεστικών διευθυντών των δύο εταιρειών, προκειμένου να υπάρξει συμβιβασμός για την υπόθεση. Το δικαστήριο προειδοποίησε ότι η διαδικασία με τους ενόρκους ίσως ξεκινήσει νωρίτερα από ό,τι το περιμένουν οι δύο πλευρές, δηλαδή ακόμη και στις 22 Αυγούστου.

Σχόλια