Η MPAA κατηγορείται για κλοπή απόρρητων πληροφοριών από τη Torrentspy.com

0

Η Αμερικάνικη Ένωση Κινηματογράφου (MPAA) κατηγορείται για την πρόσληψη χάκερ με σκοπό την κλοπή απόρρητων πληροφοριών από τους υπολογιστές εταιρίας του Διαδικτύου που κατηγορείται ότι συμβάλλει στην διανομή πειρατικών εταιριών.

Τα ανωτέρω υποστηρίζει στην μήνυση της η Valence Media, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τον δικτυακό τόπο Torrentspy.com .

Η μήνυση αν και δεν κατονομάζει τον χάκερ, αφήνει αιχμές ότι το πρόσωπο αυτό είναι πρώην συνεργάτης μίας εκ των δύο εταιριών, από τον οποίο η Ένωση Κινηματογράφου ζήτησε να βρει απόρρητες πληροφορίες, όπως την αλληλογραφία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εμπορικά μυστικά της Torrentspy.com.

Οι μηνυτές ισχυρίζονται ότι ο χάκερ που έλαβε αμοιβή 15,000 δολαρίων από την Ένωση Κινηματογράφου, παραδέχτηκε το ρόλο στην υπόθεση της κλοπής των δεδομένων, και πλέον συνεργάζεται με την Torrentspy.

Η μήνυση έπεται της αγωγής που κατέθεσε η Ένωση πριν από τρεις μήνες, με την οποία κατηγόρησε την Torrentspy και άλλους δικτυακού τόπους, ότι διευκολύνουν την διανομή πειρατικών ταινιών μέσω του Διαδικτύου.

Σχόλια