ΗΠΑ: Αίτημα προς Ε.Δ.Ε. για απαγόρευση εισαγωγής συσκευών Apple

0

H Samsung ζήτησε από την Αμερικανική Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου την απαγόρευση εισαγωγής συσκευών iPhone, iPad και iPod της Apple, ανεβάζοντας έτσι τους τόνους στην μεταξύ τους δικαστική αντιπαράθεση.

Η κατάθεση του συγκεκριμένου εγγράφου από την Samsung, με ημερομηνία Τρίτης, αναφέρει ότι στις προαναφερθείσες συσκευές η Apple  έχει παραβιάσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας της πρώτης που αφορούν τηλεπικοινωνιακά πρότυπα και λύσεις στο περιβάλλον του χρήστη.   

Η Samsung κατέθεσε επίσης νέα αγωγή ευρεσιτεχνίας εναντίον της Apple στο Ομοσπονδιακό δικαστήριο του Delaware την Τετάρτη.

Τον περασμένο Απρίλιο η Apple μήνυσε την Samsung σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, υποστηρίζοντας ότι η σειρά Galaxy της νοτιοκορεάτικης επιχείρησης αντιγράφει πιστά τα iPhone και iPad. Η Samsung απάντησε καταθέτοντας μήνυση με την σειρά της για παραβίαση ευρεσιτεχνιών και την περασμένη εβδομάδα η Apple κατέθεσε μήνυση εκ νέου σε δικαστήριο της Νότιας Κορέας, σε μια υπόθεση που καθώς φαίνεται οι διάδικοι θα εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους.

Σχετικά Άρθρα

Η Samsung αναζητά ακυκλοφόρητα μοντέλα της Apple

Απάντηση με αντίμετρα υπόσχεται η Samsung

Μήνυση της Apple κατά της Samsung για τα Galaxy 

Σχόλια