ΗΠΑ: Τεράστια τα έσοδα από τη νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδιών στο ίντερνετ

0

Έσοδα έως και 52 δισεκατομμύρια δολάρια θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στην επόμενη δεκαετία εάν αποφασίσουν να άρουν την τριετή απαγόρευση που έχει επιβληθεί στα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο και να τα φορολογήσουν.
Οι υποστηρικτές των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο πιστεύουν ότι το πόρισμα της μελέτης που διενήργησε η εταιρεία ορκωτών λογιστών, PricewaterhouseCoopers, θα βοηθήσει τις προσπάθειες των γερουσιαστών που προωθούν την άρση της απαγόρευσης εντός του τρέχοντος έτους.
“Υπάρχει πραγματική ανάγκη για την υιοθέτηση ενός ρυθμιστικού συστήματος, το οποίο θα προστατεύει τους Αμερικανούς καταναλωτές που παίζουν τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο. Προς το παρόν, η κατάσταση θυμίζει Άγρια Δύση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας για την ασφάλεια των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.
Στην πρωτοβουλία συμμετέχει η Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών Εξ Αποστάσεως, η οποία εδρεύει στο Λονδίνο και εκπροσωπεί τις ευρωπαϊκές διαδικτυακές εταιρείες που έχουν χάσει τεράστια έσοδα από την θέσπιση της απαγόρευσης το 2006.
Η έρευνα της εταιρείας ορκωτών λογιστών έγινε για λογαριασμό του αμερικανικού ομίλου πληρωμών μέσω ίντερνετ UC, η οποία θα σημαντικά οφέλη εάν τα τυχερά παιχνίδια μέσω ίντερνετ νομιμοποιηθούν στις ΗΠΑ.

Σχόλια