Νέα εφαρμογή πληκτρολογίου, μόνο για δικηγόρους

0

Ένα από τα πλεονεκτήματα των Android συσκευών, έναντι των iOS, είναι η δυνατότητα αλλαγής πληκτρολογίου με διάφορες εφαρμογές.

Αυτό επιτρέπει να δοκιμάζει ο χρήστης διαφορετικά πληκτρολόγια, με διαφορετικές μεθόδους εισαγωγής, μέχρι να βρει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

Ωστόσο, μέχρι τώρα, δεν είχει υπάρξει ένα ειδικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο για δικηγόρους. Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία Scottish KeyPoint Technologies ανακοίνωσε μια προσθήκη στην Adaptxt γραμμή της για ειδικά πληκτρολόγια, η οποία θα περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο ειδικά σχεδιασμένα για δικηγόρους  [Link].
Το εν λόγω πληκτρολόγιο, χρησιμοποιεί ένα νομικό λεξικό, έτσι ώστε να γίνονται αυτόματες προτάσεις και διορθώσεις με νομικούς πλέον όρους.

Η Adaptxt έχει μια ολόκληρη σειρά από πληκτρολόγια για προσαρμοσμένες χρήσεις και η νέα «νομική version» περιέχει περισσότερους από 20.000 νομικούς όρους σε πέντε λεξικά, καλύπτοντας τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Φινλανδία, τη Γερμανία και την Ισπανία.

Μόλις ο χρήστης ξεκινήσει να πληκτρολογεί κάποιον νομικό όρο ή πρόταση, η εφαρμογή τον διορθώνει ή τον συμπληρώνει αυτόματα. Επίσης, όσο περισσότερο χρησιμοποιεί την εφαρμογή κάποιος τόσο περισσότερο εκείνη «μαθαίνει» τι χρειάζεται, έτσι ώστε να του παρέχει ακόμα πιο αποτελεσματική βοήθεια.