Ομολογία ενοχής για τη δημοσίευση άλμπουμ των Guns N’ Roses

0

Ο Αμερικανός κάτοχος ιστολογίου, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι ανέβασε στο διαδίκτυο εννέα μουσικά κομμάτια από το ακυκλοφόρητο άλμπουμ των Guns N Roses, συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στο πλαίσιο συμφωνίας με τις αρμόδιες αρχές.

Μέχρι πρότινος, ο Κέβιν Κόγκιλ υποστήριζε ότι είναι αθώος, ωστόσο η Υπηρεσία Ομοσπονδιακών Υπηρεσιών (FBI) αναφέρει ότι είναι πλέον έτοιμος να ομολογήσει την ενοχή του ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου της Καλιφόρνια στις 8 Δεκεμβρίου.

Τον περασμένο μήνα οι αρμόδιες αρχές μετέτρεψαν την αξιόποινη πράξη από κακούργημα σε πταίσμα και πλέον ο Κόγκιλ εάν καταδικαστεί δε θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών αλλά μόνο ένα χρόνο.

Άγνωστο παραμένει εάν στο πλαίσιο της συμφωνίας για την ομολογία της ενοχής ο Κέβιν Κόγκιλ θα κληθεί να αποκαλύψει πώς και από πού κατάφερε να βρει τα εννέα μουσικά κομμάτια για να τα ανεβάσει στο ίντερνετ.

Ο Κόγκιλ ανέβασε τα εννέα τραγούδια του άλμπουμ Chinese Democracy στο ιστολόγιο του www.antiquiet.com και αμέσως έγιναν ανάρπαστα.

Το Chinese Democracy είναι το πρώτο άλμπουμ των Guns n Roses έπειτα από 15 χρόνια δισκογραφικής απουσίας και θα κυκλοφορήσει επισήμως στην Ευρώπη στις 24 Νοεμβρίου.