Οnline αίτηση διαμαρτυρίας κατά της Adobe Systems

0

Περισσότεροι από 7,000 θυμωμένοι χρήστες υπέγραψαν την online αίτηση διαμαρτυρίας κατά της Adobe Systems, για τις υψηλές τιμές του λογισμικού Creative Suite 3 που προσφέρει στους ευρωπαίους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα η αναβάθμιση παλαιότερου λογισμικού της Adobe με το νέο λογισμικό Creative Suite 3,θα στοιχίσει στους ευρωπαίους καταναλωτές, από 89% μέχρι και 106% περισσότερο σε σχέση με πριν, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο φόρος.

Η σύνταξη online αίτηση διαμαρτυρίας είναι πρωτοβουλία της γαλλίδας Danielle Libine, η οποία κατόρθωσε να συγκεντρώσει τις υπογραφές 7,430 θυμωμένων χρηστών . Η Libine παρέδωσε την αίτηση διαμαρτυρία στα χέρια των αρμοδίων οργάνων της ΕΕ, περιμένοντας μία απάντηση.

Οι ευρωπαίοι καταναλωτές υποχρεώνονται συχνά να καταβάλλουν υψηλότερο τίμημα στις αμερικάνικες εταιρίες λογισμικού, σε σχέση με τους αμερικανούς καταναλωτές. Μία μικρή απόκλιση στις τιμές δικαιολογείται λόγω της υποστήριξης κάποιας ξένης γλώσσας από το λογισμικό, ωστόσο μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές παρατηρούνται ακόμα και στα αγγλόφωνα ευρωπαϊκά κράτη.

Σχόλια