Πατέρας βιαστής στην Αργεντινή σύμφωνα με εξετάσεις DNA

0

Οι εξετάσεις γενετικού υλικού (DNA) αποκάλυψαν ότι ένας Αργεντινός είναι ο πατέρας των επτά παιδιών της κόρης του.

Ο άνδρας, που έχει αποκληθεί “”Το Τέρας της Μεντόσα”” από τα ΜΜΕ, συνελήφθη πριν τρεις εβδομάδες και τελεί ακόμα υπό κράτηση.

Αρχικά, είχε ομολογήσει ότι βίασε για πρώτη φορά την –35χρονη, σήμερα– κόρη του όταν ήταν 8 ετών. Έμεινε για πρώτη φορά έγκυος στην ηλικία των 15 ετών και τα παιδιά της είναι από 2 έως 19 ετών.

Παρόμοια υπόθεση είχε αποκαλυφθεί στην Αυστρία, όπου ο Γιόζεφ Φριτσλ είχε φυλακίσει την κόρη του σε ένα υπόγειο επί 24 χρόνια και τη βίαζε συστηματικά.

Το θύμα στην Μεντόσα δεν είχε εγκλειστεί, αλλά ο πατέρας της την απειλούσε μόνιμα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρωθεί από τις αρχές.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων καταρρίπτουν την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου –ότι το σεξ με την κόρη του ήταν συναινετικό, από μια ηλικία και μετά- αφού αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφισβήτησης ότι ήταν ανήλικη όταν γέννησε για πρώτη φορά.

Ο κατηγορούμενος έχει συνολικά 21 παιδιά: οκτώ από τον πρώτο του γάμο, έξι με τη σημερινή του σύζυγο και επτά με την κόρη του. Η έρευνα για το εάν είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλες κόρες του συνεχίζεται.