Πρόσβαση στα αρχεία του διεκδικητή του κέρδισε το Facebook

0

Το Facebook κέρδισε την άδεια πρόσβασης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα αρχεία και τα ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) του Νεοϋορκέζου Paul Ceglia που διεκδικεί το πενήντα τοις εκατό των μετοχών του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ομοσπονδιακός δικαστής του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης διέταξε τον διεκδικητή Paul Ceglia, να παραδώσει το σχετικό υλικό μέχρι τις 29 Αύγουστου για επανεξέταση στους εμπειρογνώμονες του Facebook.

Ο Ceglia πρέπει να παρέχει επίσης μια ένορκη κατάθεση για το εν λόγω περιεχόμενό, καθώς και για άλλα αρχεία και δεδομένα που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει στην κατοχή του, αλλά που το Facebook θέλει να εξεταστούν από εμπειρογνώμονες. Στα προς εξέταση δεδομένα συμπεριλαμβάνονται και δίσκοι αποθήκευσης, όπου το Facebook πιστεύει ότι περιέχουν σαρωμένη εικόνα της πραγματικής σύμβασης του Paul Ceglia με τον ιδρυτή του Facebook.

Εφόσον τα υλικά παραδοθούν στο Facebook, η εταιρία θα έχει προθεσμία 30 ημερών προκειμένου να ολοκληρώσει το σχετικό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Reuters, ο γίγαντας της κοινωνικής δικτύωσης ευελπιστεί ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη θα βοηθήσει στην οριστική εξέταση της υπόθεσης.
 

Σχόλια