Πρόστιμο 18 εκατομμυρίων δολαρίων στην RMG Technologies

0

Ομοσπονδιακό δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών επέβαλε πρόστιμο 18 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία RMG Technologies, το οποίο θα καταβληθεί στην εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων, Ticketmaster.

Επιπλέον, το δικαστήριο απαγόρευσε δια παντός στην εταιρεία λογισμικών προγραμμάτων RMG Technologies να χρησιμοποιεί τα προϊόντά της για την έκδοση εισιτηρίων.

Η Ticketmaster, εταιρεία με δεσπόζουσα θέση στην αγορά έκδοσης εισιτηρίων για συναυλίες και αθλητικά γεγονότα, κατηγορεί την RMG για πώληση λογισμικού, το οποίο κατέκλυζε την ιστοσελίδα του Ticketmaster με παραγγελίες για αγορά εισιτήριων σε μεγάλες ποσότητες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ατομικοί πελάτες της Ticketmaster.

Ο πρόεδρος της RMG, Σιπριάνο Γκαριμπέι χαρακτήρισε τις κατηγορίες «ανυπόστατες» και τόνισε ότι η Ticketmaster κέρδισε την υπόθεση στις διαδικαστικές λεπτομέρειες.

«Επί τους ουσίας δεν υπήρχαμε στην ακροαματική διαδικασία, διότι δεν είχαμε χρήματα για να πληρώσουμε τους δικηγόρους. Δεν αντέξαμε τα δικαστικά έξοδα», είπε ο Γκαριμπέι.

Σχόλια