Στην δημοσιότητα το όνομα του Άγγλου ποδοσφαιριστή που ζήτησε άρση απορρήτου για χρήστες του twitter

0

Ο παντρεμένος ποδοσφαιριστής ο οποίος ζήτησε την άρση απορρήτου για μέλη του twitter  που σχολίασαν προσωρινή διαταγή για την απόκρυψη παράνομης σχέσης του, σύμφωνα με μέλος του Βρετανικού κοινοβουλίου δεν είναι άλλος από τον Ryan Giggs.

 Ο John Hemming, βουλευτής με το κόμμα των φιλελευθέρων, κατονόμασε τον παίχτη κατά την διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας του κοινοβουλίου, παρακάμπτοντας έτσι προηγούμενη δικαστική εντολή που απαγόρευε ανάμειξη του ονόματος του για το συγκεκριμένο θέμα. Ο κ. Hemming με αυτή του την κίνηση έκανε χρήση του κοινοβουλευτικού προνομίου της ασυλίας, το οποίο προβλέπει ότι μέλη της βουλής δεν διώκονται για δηλώσεις που κάνουν μέσα σε αυτήν.

 Σύμφωνα με πληροφορίες από το BBC  o κ. Hemming σε σχετικές δηλώσεις του είπε: “… με περίπου 75,000 ανθρώπους να έχουν κατονομάσει τον Ryan Giggs είναι πρακτικά ανέφικτο να τους φυλακίσουμε όλους”.

 Ο Tom Harris βουλευτής του εργατικού κόμματος, σχολίασε την κίνηση του συναδέλφου του λέγοντας : “ αφήνουμε αυτές τις αποφάσεις στους δικαστές, οι οποίοι είναι πολύ προσεκτικοί στο να  εξετάζουν τα επιχειρήματα και των δυο πλευρών… και ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος σαν το John Hemming”

 

Σχόλια