Στοχευση στο νομικό κλάδο απο την πλατφόρμα Box

0

Πρόκειται για μια προσπάθεια επέκτασης της Box στο νομικό κόσμο, καθώς η χρήση της ανταγωνιστικής δωρεάν πλατφόρμας Dropbox φαίνεται να έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος στις προτιμήσεις των δικηγόρων.

Για την ακρίβεια, η Dropbox καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, μετά το iCloud της Apple, σε απόλυτους αριθμούς χρηστών, όσον αφορά υπηρεσίες διαμοιρασμού και αποθήκευσης αρχείων, τύπου cloud.

Η πλατφόρμα Box [Link] μέσω παρουσίασής της (“Box for the legal industry”) [Link] απευθύνεται σε χρήστες, μέλη του νομικού κλάδου.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Box είναι:

•    Aυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης (5GB δωρεάν για έναν χρήστη)
•    Δυνατότητες συγχρονισμού (Sync) και παρακολούθησης πολλών προσωπικών    υπολογιστών και ασύρματων συσκευών, ταυτόχρονα
•    Δυνατότητα επεξεργασίας των εγγράφων σας απο τον υπολογιστή σας με “φιλική σύνδεση” της εφαρμογής
•    Δυνατότητα διαβαθμισμένης πρόσβασης σε αρχεία και φακέλους, ακόμα και
•    Δυνατότητα κρυπτογράφησης αρχείων, κάτι που αποτελεί και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες πλατφόρμες.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δυνατότητες του Box αλλά και για άλλες τεχνολογικές εφαρμογές που διευκολύνουν τη δικηγορική πρακτική, ζητήστε τώρα [Επικοινωνία] μια παρουσίαση στο χώρο σας* από την εξειδικευμένη ομάδα της LawNet.

____________________________________________________________________________

*Οι παρουσιάσεις ισχύουν για όλη την Ελλάδα ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.