Το Jurist υποψήφιο για τα «Όσκαρ του διαδικτύου»

0

Η ιστοσελίδα με νομικό περιεχόμενο Jurist είναι μεταξύ των τελικών υποψηφίων για την απονομή των βραβείων «Webby 2008», τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς» θεωρούνται τα «Όσκαρ του Διαδικτύου».

Οι κατηγορίες των βραβείων, τα οποία απονέμονται από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών», αφορούν το ψηφιακό σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα, το πόσο εύχρηστη και λειτουργική είναι μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα ως υποψήφια για το βραβείο Webby μπορεί επίσης να συμμετάσχει στα βραβεία της Φωνής των Πολιτών (People’s Voice Award).

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων για τα People’s Voice Award είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό από τις 8 Απριλίου μέχρι την 1η του Μάη.

Στα 12α ετήσια βραβεία Webby υπήρχαν σχεδόν 10.000 καταχωρήσεις από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και από περίπου 60 κράτη στον κόσμο. Μεταξύ των υποψηφίων σε άλλες κατηγορίες των Webby είναι η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς», το BBC, το «Νάσιοναλ Τζεογκράφικ» και πολλοί άλλοι οργανισμοί.

Η έδρα της ιστοσελίδας Jurist βρίσκεται στη νομική σχολή του πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ και η ομάδα απαρτίζεται από 45 φοιτητές νομικής με επικεφαλής τον καθηγητή, Μπέρναρντ Χίμπιτς.

Σχόλια