ΕΑΝΔιΘ: Φορολογικές και Ασφαλιστικές Υποχρεώσεις Νέων Δικηγόρων [31/1]

Διαδικτυακή εκδήλωση για τις ασφαλιστικές, φορολογικές και λογιστικές υποχρεώσεις των νέων δικηγόρων διοργανώνει η ΕΑΝΔιΘ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου

0

Την πρώτη της εκδήλωση για το 2021 διοργανώνει η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 στις 18:30. Η θεματολογία που επιλέχθηκε είναι οι  Φορολογικές και Ασφαλιστικές Υποχρεώσεις Νέων Δικηγόρων καθώς συνηθίζεται η φορολογική έναρξη των νέων δικηγόρων να γίνεται από τον Ιανουάριο κάθε έτους.

Εισηγητές θα είναι οι κ.κ Ανδρέας Κουτσόλαμπρος, Δικηγόρος-Προιστάμενος τμ. Μη Μισθωτών Δ.Ν.Υ e-ΕΦΚΑ, Πρόεδρος της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων και Σύμβουλος στο Δ.Σ του Δ.Σ.Α, ο Σωτήρης Κυβέλος δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου Νομικής Α.Π.Θ. και ο Γεώργιος Κάλφας Οικονομολόγος, Φοροτέχνης Λογιστής Α’ τάξης και CEO της Atlas Consulting. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΑΝΔιΘ κ. Γιάννης Τρασανίδης, Δικηγόρος Θεσσαλονίκης.

Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν με τους περιορισμούς η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναντήσεων. Το κοινό μπορεί ήδη από τώρα να προβεί στην υποβολή ερωτήσεων και θεμάτων που θα θέλουν να συζητηθούν από τους ομιλητές.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΝΔιΘ έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την διεξαγωγή της εκδήλωσης: «Μία από τις προτεραιότητες μας, μεταξύ άλλων, ήδη από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δ.Σ τον Ιούνιο του 2020, είναι η διεξαγωγή επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για τους συναδέλφους μας. Για αυτό ήδη από την πρώτη μας συνεδρίαση αποφασίσαμε τη σύσταση της Επιτροπής Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης η οποία με την καθοδήγηση του Δ.Σ ανέλαβε την διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής».