35χρονος δικηγόρος ληστεύει τράπεζα

0

Τριανταπεντάχρονος δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, συνελήφθη έξω από υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Παλαιό Φάληρο, ύστερα από ληστεία που είχε διαπράξει.

Η ληστεία έγινε στις 2.25 μετά το μεσημέρι, στη Λ. Αμφιθέας 93. Ο δικηγόρος με την απειλή πιστολιού κρότου ακινητοποίησε και αφόπλισε το φύλακα της τράπεζας και εν συνεχεία άρπαξε από το ταμείο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τη στιγμή που έφευγε από την τράπεζα δέχτηκε επίθεση από το φρουρό, ενώ κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε τα χρήματα σκορπίστηκαν στο δάπεδο. Ο φύλακας κατάφερε τελικά να αποσπάσει το όπλο που του είχε αρπάξει ο ληστής και να τον πυροβολήσει με αυτό στα πόδια.

Ο τραυματίας συνελήφθη αμέσως μετά από διερχόμενο αστυνομικό της Ασφάλειας και διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι λόγοι που έκαναν το δικηγόρο να γίνει ληστής δεν είχαν αποσαφηνιστεί ως αργά χτες από την Αστυνομία. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 34χρονος είχε χάσει πολλά χρήματα στο καζίνο.

Σχόλια