Θεσσαλονίκη: δικογραφίες για παρακώλυση συγκοινωνιών

0

Ενώπιον της δικαιοσύνης για παρακώλυση συγκοινωνιών θα παραπέμπονται οι ιδιοκτήτες ταξί στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν σχετικής εντολής της Εισαγγελίαw Πρωτοδικών, που ζητά, επίσης, από την Αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις με την αυτόφωρη διαδικασία. Η σχετική εντολή δόθηκε μετά τον αποκλεισμό κεντρικών οδικών αξόνων της πόλης από τους αυκινητιστές.
 

Τις προηγούμενες ημέρες οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το επικείμενο “άνοιγμα” του επαγγέλματος, προχώρησαν στον αποκλεισμό του δρόμου που οδηγεί στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς και των κεντρικών οδικών εξόδων  της πόλης. Μέχρι εχθές πάντως δεν είχαν πραγματοποιηθεί σχετικές συλλήψεις.
 

Αντίστοιχα στην Αττική αλλά και σε άλλες πόλεις, σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί κυρίως στον τουρισμό, από τον αποκλεισμό των λιμανιών.
 

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου του ΣΑΤΑ, κ.Θ. Λυμπερόπουλου οι κινητοποιήσεις του κλάδου δεν θα ανακοινώνονται, προκειμένου να υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Σχόλια