9μηνη φυλάκιση με αναστολή για την επίθεση στον Ντέμη

0

Εννέα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή ήταν η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον οπαδό της ΑΕΚ και πρόεδρο του συνδέσμου «Πειρατές του Ονείρου» Θανάση Τσιόγκα, ο οποίος είχε επιτεθεί στον Ντέμη Νικολαΐδη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης παρουσίασε τη βεβαίωση του ιατροδικαστή, βάσει της οποίας αποδεικνυόταν ότι είχε υποστεί βαριά σωματική βλάβη. Γι΄ άλλη μια φορά ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης τόνισε πως δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για τη χειροδικία του Θανάση Τσιόγκα εναντίον του, μετά την άφιξη της αποστολής από την Θεσσαλονίκη: «Μου έδωσε μπουνιά στο κεφάλι.

Τη μαρτυρία του Ντέμη Νικολαΐδη επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός που είχε αναλάβει την προστασία του. Στη σχετική ερώτηση που του έγινε, αναγνώρισε στο πρόσωπο του Θανάση Τσιόγκα τον άνθρωπο που επιτέθηκε και χτύπησε τον πρόεδρο της ΑΕΚ.

Μέσα και έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί, οι περισσότεροι για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο.

Σχόλια