Αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τον πνιγμό δύο κοριτσιών σε πισίνα κατασκήνωσης

0

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης, αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι τρεις συλληφθέντες για την τραγική υπόθεση των δύο 9χρονων κοριτσιών, που έχασαν την ζωή τους σε πισίνα κατασκήνωσης στα παράλια της Λάρισας.

Πρόκειται για τους δύο ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης και έναν γυμναστή εργαζόμενο στην επιχείρηση, οι οποίοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι στο ανακριτή με τον εισαγγελέα να τους έχει απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά συρροή.

Συγκεκριμένα, οι δύο ιδιοκτήτες μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, ενώ τους απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα και ο γυμναστής αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την καταβολή χρηματικής εγγύησης αλλά με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης των δύο εκ των κατηγορουμένων, ο ανακριτής πρόκειται να διατάξει εκ νέου πραγματογνωμοσύνη του χώρου της πισίνας από ειδικό πραγματογνώμονα, ενώ η ανάκριση πρόκειται να συνεχιστεί με την εξέταση και άλλων ατόμων.

Σχόλια