Άγνωστοι κάνουν έρανο παριστάνοντας τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

0

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε ότι για άλλη μια φορά άγνωστος ή άγνωστοι επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν παριστάνοντας τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Συγκεκριμένα τηλεφωνούν σε προέδρους διοικητικών συμβουλίων, διοικητές νοσοκομείων, μητροπολίτες, ηγούμενους ιερών μονών, διευθύνοντες συμβούλους τραπεζικών εταιρειών, τηλεοπτικών σταθμών και εμπορικών επιχειρήσεων και παριστάνοντας τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητούν οικονομική συνδρομή για να ενισχύσουν αναξιοπαθούντα άτομα.
Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διευκρινίζει επίσης ότι τα πρόσωπα αυτά υποδεικνύουν στους ανυποψίαστους συνομιλητές τους, συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση των χρημάτων, όπως και αριθμό κινητού τηλεφώνου που δήθεν τους ανήκει για περαιτέρω πληροφορίες.
Ανάλογα κρούσματα έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν και η εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν έχει άλλο τρόπο αντιμετώπισής των από το να εκδώσει μια ανακοίνωση «προς αποφυγή παραπλάνησης όσων δέχονται ανάλογα τηλεφωνήματα, αφού ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ουδέποτε έχει ζητήσει, ούτε πρόκειται να ζητήσει, τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».

Σχόλια