Άλλοθι για τα ανήλικα αγόρια στη δίκη του Άλεξ

0

Η γραμματέας φροντιστηρίου της Βέροιας φέρεται να έδωσε άλλοθι στα ανήλικα αγόρια που δικάζονται από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση του 11χρονου Άλεξ.

Η γραμματέας φροντιστηρίου της Βέροιας κατέθεσε στο δικαστήριο πως κατά την επίμαχη ώρα της εξαφάνισης του άτυχου μαθητή, τέσσερις από τους πέντε κατηγορούμενους ανηλίκους ήταν στο φροντιστήριο και περίμεναν να τελειώσει το μάθημά του ένας φίλος τους.
«Από τις 7.10 το απόγευμα έως τις 7.30 τα παιδιά ήταν στο φροντιστήριο και περίμεναν το μαθητή», φέρεται να είπε ενώπιον του δικαστηρίου, αναγνωρίζοντας, παράλληλα, ανεπιφύλακτα τα πρόσωπα τριών εκ των κατηγορουμένων ανηλίκων.
Μάλιστα, ήταν σίγουρη ως προς την ημερομηνία του παραπάνω συμβάντος (σ.σ. 3/2/06), γιατί, όπως είπε, την επομένη θυμάται να είχαν αναρτηθεί στην πόλη της Βέροιας φωτογραφίες του 11χρονου Άλεξ.
Ο μαθητής-φίλος των ανηλίκων κατέθεσε την περασμένη Τρίτη στο δικαστήριο, επιβεβαιώνοντας ότι οι φίλοι του τον επισκέφθηκαν στο φροντιστήριο τη συγκεκριμένη μέρα.
Άλλες δύο γυναίκες κατέθεσαν ότι την επίμαχη περίοδο του Φεβρουαρίου του 2006 είδαν στην περιοχή της Μπαρμπούτας την παρέα των πέντε ανηλίκων να σέρνουν ένα καροτσάκι σούπερμαρκετ.
Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη Δευτέρα, οπότε έχει προγραμματιστεί να καταθέσει δημοσιογράφος της Βέροιας.

Σχόλια