Αναβολή στην αγωγή Παπαγεωργόπουλου – Μπουτάρη

0

Για τις 9 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση, που κατέθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σε βάρος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», Γιάννη Μπουτάρη.

Την αναβολή ζήτησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Μπουτάρη για προσωπικούς λόγους.

«Ο κ. Μπουτάρης το έβαλε σήμερα στα πόδια ζητώντας την αναβολή της εκδίκασης της αγωγής, που υπέβαλλα εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση. Ελπίζω ότι η κ. Αράπογλου δεν θα ακολουθήσει αύριο το παράδειγμά του και ζητήσει κι αυτή την αναβολή της δίκης, που την αφορά. Ήρθε η ώρα για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του κι ο λαός να μας κρίνει από τις πράξεις μας», δήλωσε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

«Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, επί των ημερών του οποίου έχουν ξεσπάσει τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του τόπου μας, εξακολουθεί να υβρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους επεμβαίνοντας ταυτόχρονα στη λειτουργία της δικαιοσύνης και υποτιμώντας οποιοδήποτε αίσθημα δικαίου. Δυστυχώς, η πολιτική του ματαιοδοξία συνεχίζει να πληγώνει και τη Θεσσαλονίκη. Με τη γνωστή αλαζονεία του μπερδεύει πάλι τα θέματα, θεωρώντας ότι όλοι πρέπει να υπακούν πειθήνια στις επιθυμίες του. Δεν θα εμπλακούμε σε πόλεμο λέξεων. Στις 9 Δεκεμβρίου η δικαιοσύνη έχει το λόγο», απάντησε η παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη».

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της αγωγής του κ. Παπαγεωργόπουλου σε βάρος της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Χρύσας Αράπογλου, για συκοφαντική δυσφήμηση.