Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Περάκη για τις εκλογές του ΔΣΑ

0

Την κάθοδό του στις επικείμενες δικηγορικές εκλογές ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Περάκης. Ο Παναγιώτης Περάκης προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά στις δικηγορικές εκλογές θέτει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος υποψήφιος, συμμετείχε δε και στις προηγούμενες εκλογές του ΔΣΑ το 2011.

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στηρίζουν με δήλωσή τους 24 δικηγόροι, με διαφορετικές πολτικές αφετηρίες. Σε σχετική τους ανακοίνωση, οι 24 δικηγόροι που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Π. Περάκη σημειώνουν ότι στις ανάγκες που διαμορφώνονται δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι γνωστές συνδικαλιστικές αντιλήψεις του παρελθόντος και τονίζουν την ανάγκη ύπαρξης ενός ισχυρού ΔΣΑ “που θα μπορεί ν΄ αγωνισθεί για την επαγγελματική τους ύπαρξη και να προστατεύσει την προσωπική τους αξιοπρέπεια.”

Μεταξύ των υποστηρικτών της υποψηφιότητας Περάκη περιλαμβάνονται τρεις καθηγητές Πανεπιστημίου καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ, Γιάννης Χαρακτηνιώτης, ο οποίος δεν θα συμμετέχει στις φετινές δικηγορικές εκλογές.
 

Σχόλια