Αντιδικία για τη χρήση πρώην στρατοπέδου στη Θεσσαλονίκη

0

Ο δήμαρχος Σταυρούπολης κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη χρήση αποθήκης του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά».

«Προσχηματική και άδικη» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Σταυρούπολης, Σάββας Σερασίδης, τη σε βάρος του κατατεθείσα μήνυση από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας για «διατάραξη οικιακής ειρήνης», με αφορμή τη διοργάνωση εκδήλωσης, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΙΡΙΣ», σε παλιά αποθήκη, εντός του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά», τον περασμένο Φεβρουάριο.

Με υπόμνημα, που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ο κ. Σερασίδης τονίζει ότι «ο δήμος ενημερώνει για όλες τις εκδηλώσεις, που οργανώνει εντός του πρώην στρατοπέδου και το ίδιο έπραξε και στην περίπτωση της εκδήλωσης του περασμένου Φεβρουαρίου».

Υπενθυμίζει δε, ότι στο συγκεκριμένο χώρο έχουν πραγματοποιηθεί κατά το παρελθόν φεστιβάλ κομματικών νεολαιών, χωρίς να υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του Ταμείου Εθνικής Άμυνας και παρά το γεγονός ότι δεν είχαν προηγηθεί σχετικές άδειες.

Οι δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης θα αποφανθούν για το εάν η υπόθεση θα πάει σε τακτική δικάσιμο ή θα τεθεί στο αρχείο.

Σχόλια