Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Βαλμαντώνης, Επίτιμος Αρεοπαγίτης

0

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ” χθές βράδυ (19.04.2015) άφησε την τελευταία του πνοή, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Κων/νος Βαλμαντώνης, επίτιμος Αρεοπαγίτης.
Ένας Δικαστικός Λειτουργός με αξεπέραστο ήθος, αξιοπρέπεια, κουλτούρα, αναζητήσεις και ανθρωπιά. Θα μας λείψει το μόνιμα ζωγραφισμένο στα χείλη και στο πρόσωπό του χαμόγελο, το άδολο γέλιο του, η απόλυτη και αστείρευτη συναδελφικότητά του, η απίστευτη ενεργητικότητά του, η μόλις αποκρυπτόμενη παιδική καλοσύνη του.

Θα μας λείψουν πολλά από τον αγαπητό μας Πρόεδρο, από τον συνάδελφό μας, από τον καθημερινό μας συμπαραστάτη και συνομιλητή. Γιατί η παρουσία του σημάδεψε τόσο το Δικαστικό Σώμα όσο και τις καρδιές όλων όσων τον γνωρίσαμε και ζήσαμε αξέχαστες στιγμές μαζί του.
Να είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γής που θα τον δεχθεί !

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών ( Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων ) την Τρίτη, 21 Απριλίου 2015, ώρα 13:00″.