Αποκαλυπτική έρευνα για εγκλήματα κατά των ζώων από τις Εισαγγελίες

0

Συνολικά 142 δικογραφίες για υποθέσεις εγκλημάτων που αφορούν ζώα έχουν σχηματιστεί από τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών της χώρας. Από το σύνολο των δικογραφιών, οι 56 τέθηκαν στο αρχείο αγνώστων δραστών. Οι περισσότερες δικογραφίες έχουν σχηματιστεί στην Κοζάνη, στο Μεσολόγγι και στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, με τα στοιχεία που έχει διαβιβάσει η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, συνολικά στην Έδεσσα, τις Σέρρες, τη Βέροια, τα Γιαννιτσά, το Κιλκίς, τη Χαλκιδική και την Κατερίνη έχουν σχηματιστεί είκοσι δικογραφίες, εκ των οποίων οκτώ τέθηκαν στο αρχείο.

Από την Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Μακεδονίας σε Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά έχουν σχηματιστεί συνολικά 19 δικογραφίες, εκ των οποίων οι εννέα τέθηκαν στο αρχείο. Επίσης, σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, σε Ροδόπη, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη έχουν σχηματιστεί 15 συνολικά δικογραφίες, εκ των οποίων οι εννέα τέθηκαν στο αρχείο.

Η Εισαγγελία Εφετών Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει ότι στο Μεσολόγγι σχηματίστηκαν δώδεκα δικογραφίες, εκ των οποίων τρεις τέθηκαν στο αρχείο.

Τέλος, δώδεκα δικογραφίες έχουν σχηματιστεί και στην Αθήνα, εκ των οποίων οι πέντε τέθηκαν στο αρχείο.

Σχόλια